Maarten Oostdam zal tijdens zijn lezing ingaan op het voorkomen van productieverlies.

Productiebedrijven hebben last van productieverlies. Maarten heeft verschillende innovatieve oplossingen om productieverlies te beperken. De productie wordt gedaan door machines en deze machines bestaan uit onderdelen. Wanneer productverlies gerelateerd is aan deze onderdelen, is Maarten zeker van waarde!

Hierbij kan je denken aan:

Mogelijkheid 1: Je wilt de onderdelen tegen een lagere prijs inkopen, waarbij de kwaliteit wordt verhoogd en de levertijd wordt verkort.

Mogelijkheid 2: Je hebt te maken met onderdelen die niet meer leverbaar zijn, waardoor je genoodzaakt bent om te investeren in een nieuwe machine. Dit hoeft niet, want ik kan je helpen deze onderdelen te maken.

Dion Dekkers zal tijdens zijn lezing laten zien waarom het juist opstellen en uitvoeren van het onderhoudsplan cruciaal voor het productieproces is. Om de machinebetrouwbaarheid te verhogen, en daarmee stilstand te minimaliseren, kijken wij verder dan enkel de machine zelf. Zo kunnen we bijvoorbeeld een aantal handelingen automatiseren, dit en nog veel meer, licht ik graag toe tijdens de lezing.

Koen van Elsacker werd een aantal maanden geleden benaderd door een producent van melk- en stalinrichtingen. Er was een groot project binnen gehaald waar veel maatwerk bij kwam kijken. De producent beschikte op dat moment niet over de juiste engineeringskennis en vroeg Koen om hulp. Koen kon, er samen met zijn engineeringsteam, voor zorgen dat het complexe project kon worden gerealiseerd. Tijdens zijn lezing zal Koen toelichting geven over dit project en het bijkomende proces.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Na afloop van de kennissessie is er een gelegenheid om met elkaar na te praten.

Programma:

  • 15.45-16.00 inloop
  • 16.00-16.25 lezing Dion Dekkers
  • 16.25-16:50 lezing Koen van de Elsacker
  • 16.50-17:15 lezing Maarten Oostdam
  • 17.15-17.30 vragen en netwerkborrel

Locatie:

Kraaivenstraat 21-12
5048 AB Tilburg

In de toekomst uitnodigingen per e-mail ontvangen?

Kan je deze keer niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden. Laat dan hier je e-mailadres achter