Samenwerking

samenwerking met 3D Artifex en Oostdam Engineering

 

 

 

 

 

 

3D Artifex combineert geavanceerde computertechnologie met gedegen vakkennis, creativiteit, ambachtelijke vaardigheid en pure passie voor modelmaken. Deze samenwerkingspartner realiseert maatwerkoplossingen die uiteenlopen van een verpakking voor perziken tot een gietijzeren cilinderkop van 1.500 kilo voor een passagiersschip. Het maakt niet uit hoe complex het ontwerp is, bij 3D Artifex zetten ze het snel, flexibel en precies om naar de gewenste vorm.

3D Artifex kan 2D en 3D tekenwerk, gietwerk, prototypes, 3D prints en modellen produceren. Door de uitgebreide kennis van 3D ontwerp- en tekensystemen kan deze partner haar klant begeleiden en waar nodig bijsturen in het ontwerpproces. Deze vorm van co-engineering levert een optimaal resultaat op.

samenwerking PelserHartman en Oostdam Engineering

 

 

 

 

 

 

PelserHartman is gespecialiseerd in het 3D inmeten, uittekenen en modelleren van gebouwen, objecten en installaties. Het bedrijf brengt jaarlijks miljoenen vierkante meters in kaart. PelserHartman adviseert op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden en begeleidt bedrijven die willen starten met 3D laserscanning en tekenen met puntenwolken. Deze organisatie is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in 3D meet- en tekentechnologie.

Oostdam Engineering reverse engineert objecten die door PelserHartman in kaart zijn gebracht. Door de specialismen van PelserHartman en die van Oostdam Engineering samen te brengen krijgt de klant een totaal en optimaal product aangeleverd


Samenwerking Smartrader en Oostdam Engineering

 

 

 

 

Smartrader is gespecialiseerd in het uitbesteden van hoogwaardige productie aan fabrikanten in het Verre Oosten. Dit bedrijf laat onderdelen, componenten en volledige eindproducten produceren. Als u dat wilt, kunt u alle activiteiten volledig door Smartrader laten overnemen, maar dit bedrijf is ook actief als consultant. Bent u op zoek naar de juiste zakenpartner in China, dan kan Smartrader u begeleiden. Wilt u een bedrijfsbezoek afleggen voor u overgaat tot een zakendeal? Ook dat kan geregeld worden. Smartrader helpt andere bedrijven ook bij engineering, reversed engineering, 3D printing en tooling. Oostdam Engineering voert voor Smartrader werkzaamheden uit op het gebied van reversed engineering. Deze partner is flexibel en huldigt het motto ‘afspraak is afspraak’. 

Samenwerking Lec3D en Oostdam Engineering

 

 

 

 

LEC3D is gespecialiseerd in 3D meetdiensten en trainingen. Dit bedrijf heeft diverse meetmachines ter beschikking en kan daarom een groot scala aan meetdiensten uitvoeren. LEC3D richt zich op het opmeten van objecten met een bereik van 0,001 mm tot 100 m. Wie niet over de juiste systemen beschikt of onvoldoende capaciteit heeft, kan LEC3D inhuren.

Door samenwerking met onder meer Oostdam Engineering lukt het LEC3D altijd een passende oplossing te vinden voor meetproblemen.

LEC3D geeft ook trainingen en is leverancier van software waarmee driedimensionale datasets kunnen worden verwerkt en geanalyseerd.


Oostdam Engineering * T +31 6 51 20 51 89

Essche Stroom 11 * 5032 BG Tilburg 

The Netherlands KvK 612 68 437 * maarten@oostdamengineering.nl