Over mij

Maarten Oostdam

Mijn naam is Maarten Oostdam. Als klein jongetje was ik altijd al bezig met techniek. Urenlang was ik zoet met het bouwen van modelauto’s. Inmiddels ben ik bijna twee meter lang, maar nog altijd ben ik verknocht aan techniek.

 

Als reverse engineer zit ik er middenin. Binnen Nederland lever ik een unieke dienst: op basis van bestaande metalen of kunststoffen voorwerpen maak ik het zuivere 3D CAD-ontwerp voor u.

 

Wilt u uw product verbeteren maar heeft u het oorspronkelijke ontwerp niet meer? Wilt u aan de hand van een voorwerp een concurrerend product ontwikkelen? Of wilt u een onderdeel in productie nemen maar bent u de gietmal kwijt? Neem direct contact met mij op via 06 51 20 51 89 of kijk eerst op mijn site oostdamengineering.nl. Hier kunt u ook meer lezen over de andere mogelijkheden van reverse engineering.

 

 

 

Het laatste half jaar wordt mij steeds vaker gevraagd het ontwerp voor onderdelen van oldtimers te achterhalen. Kijk, daar gaat het hart van deze autogek nóg wat sneller van kloppen. Onlangs heb ik onderdelen van de legendarische Citroën V8 Traction Avant gereverse engineerd en ook in productie gebracht. Dat smaakte naar meer. Het komende jaar ga ik mij daarom ook meer bezighouden met het reverse engineeren van de Franse klassieker, de Bugatti.Interesse? U kunt me bereiken op het bovenstaande nummer.

Oostdam Engineering * T +31 6 51 20 51 89

Essche Stroom 11 * 5032 BG Tilburg 

The Netherlands KvK 612 68 437 * maarten@oostdamengineering.nl